Microblading sekä Kestopigmentointi.

Vau siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi kirjoitellut. Vuodet ovat vierineet kovaa vauhtia!
Vaikean eroni jälkeen on ihanaa sanoa jälleen, että on ilo olla onnellinen ja nauttia täysin elämästä <3
Elämään  kuuluu tietenkin välillä epämielyttäviä hetkiä. Se mikä on kuitenkin ihaninta, ikä ei tuo vain ryppyjä. Olen henkisesti kehittyneempi ja itsevarmempi jonka johdosta elämästä tulee tasapainoisempaa.On ihanaa olla kohta 33 vuotias kolmen ihanan lapsen äiti.

Olen toiminut yrittäjänä 2008 vuodesta asti, mutta aina "vuokratuolilaisena". Nyt on kuitenkin jo aika toteuttaa suuret haaveeni. Olen avaamassa ihka ensimmäistä omaa kauneushoitolaani Espoon Piispanpanpihaan 💕Se mikä elämässäni ei ole muuttunut on minulle tärkeä ja rakas työ, jossa saan toteuttaa itseäni.
2004 valmistuin meikkitaiteilija/maskeeraajaksi sen jälkeen olen kouluttautunut jatkuvasti.
2013 kuitenkin tein suuntauksen kestopigmentoinneille ja siitä on tullut minulle intohimo ja olen saanut loihtia monen monelle upealle naiselle yksilölliset kulmakarvat.

Teen kuitenkin mielelläni myös kestopigmentointeja kulmien lisäksi silmänrajauksiin ja huuliin.
Kulmakarvat onnistuvat myös uudemmalla tekniikalla Microbladingillä.
Se mikä näitä kahta tekniikkaa erottaa pysyvyyden lisäksi on tekniikka. Kestopigmentoinnilla viedään hellästi neulalla epidermiksen ja dermiksen väliin turvalliset pigmentit, jotka ovat valmistettu Sveitsissä ilman minkäänlaisia rautaoksideja tai raskasmetalleja. Kestopigmentointi en ole tatuointi vaikka kyseistä toimenpidettä kutsutaan tatuaatioksi. Tatuointi  viedään syvemmälle kudokseen ja rasvaliukoisilla väreillä, jonka seurauksena kestävät iholla koko elämän. Kestopigmentointi väreissä  on kuitenkin se ero, että värit ovat vesiliukoisia ja poistuvat pigmentoidulta alueelta hitaasti 2-5 vuoden kuluessa.

Miten sitten Microblading eroaa näistä? On se, että kudokseen viedään väri terää muistuttavalla neularivistöllä. Sen lisäksi Microbladaus ei ole niin pitkä kestoinen kuin kestopigmentaatio, sillä väriä ei viedä niin syvälle  kuin pigmentaatiossa.


Onko menetelmät kivuliaita?

Mielestäni kumpikaan tekniikka ei ole sietämätön oikein tehtyinä. Kyse on enemmän tekniikasta miten väri viedään kudokseen. Minun asiakkaistani ei kukaan ole keskeytytänyt toimenpidettä ja useampi on jopa nukahtanut toimenpiteen aikana.
Suosin kuitenkin lidokainea sisältävää puudutusgeeliä, sillä on hyvä käydä pigmentointu alue geelillä ensimmäisen kierroksen  jälkeen, sillä on epämukavan tuntuista  käydä alue kertaalleen läpi ilman puudutusta!

Olen todella innoissani myöskin siitä, että ensivuoden alussa saan toimia kosmeettisten pigmentointien lisäksi hoidollisten pigmentointien parissa.
Se mitä se tarkoittaa on, että voin auttaa ihmisiä, jotka ovat sairastaneet rintasyöpää ja korjausleikkausen jälkeen tarvitsevat hoidollisen pigmentaation nännipihoihin. Odotan sitä todella paljon, vaikka en voi estää ketään sairastumasta kyseiseen tautiin. Voin kuitenkin auttaa heitä saamaan  takaisin normalista elämästä kiinni luomalla hieman itseluottamusta ja vähentää kosmeettisesti näkyvää osaa hoidon jälkeisistä kosmeettisista muutoksista. Suurelle osalle naisista se on kuitenkin tärkeää itsetunnon suhteen, vaikka on myöskin hienoa että kaikki eivät kaipaa sitä.Tässä on muutama näyttö töistäni


Kyseisessä kuvassa asikkaalle tehdyt kulmat ovat kestopigmentointi menetelmällä tehty.
Aika luonnollinen lopputulos eikö? Nanoneulaa käyttämällä on mahdollista tehdä hyvin luonnollinen lopputulos.
Tässä kuvassa taas ovat Microblading kulmat . Molemmilla tekniikoilla on mahdollista saada hyvin luonnollinen lopputulos.
  

Nämä kulmat ovat jälleen tehty kestopigmentoimalla, jossa yhden neulan modyylin sijaaan olen käyttänyt modyylia jossa on 3 neulaa. Parantuessaan pigmentointi antaa sumuisen efektin kulmiin.
Näyttävät siltä, että ovat meikattu puuterimaisella luomiväriä  muistuttavalla kulmavärillä.
Tässä kuvassa olen jälleen saanut loihtia asiakkaalleni yhden neulan modyylilla  kestävät 3D kulmakarvat. Jokainen karva piirretään yksitellen.Kommentit

Suositut tekstit